marți, 19 noiembrie 2013

Locul I la concursul "Cine ştie câştigă!" – organizat de Societatea Română de Radiodifuziune

O fărâmă de istorie, o carte de vizită a unei personalități, un moment important în istoria culturală ale câte unui colț de țară. Întrebari, răspunsuri, eseuri, voci din Fonoteca de Aur Radio România. Un puzzle cultural și o minimonografie sonoră locală.

Luni, 18 noiembrie 2013, s-a desfășurat la Târgoviște emisiunea-concurs Cine ştie câştigă”, organizată de Societatea  Română de Radiodifuziune-Radio România Cultural, pentru a marca cei 420 de ani de la urcarea pe tron a marelui domnitor Mihai Viteazul, primul unificator de țară.

Concursul la care au fost reprezentate cele mai importante colegii din oraș (ex. Colegiul Național “Constantin Cantacuzino”, Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” și ”, Colegiul Național “Constantin Carabella”) a avut drept locație Sala Mare a Complexului Național Muzeal “Curtea Domnească”din Târgovişte.

Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” , a fost reprezentat la acest concurs de eleva,  ALINA NIŢĂ (clasa a XI-a C), pregătită de profesoara de istorie, FEREZIA STANCU.

Prestația elevei noastre a fost una de excepție, obținând premiul I și punctajul maxim la toate probele emisiunii-concurs, dominându-și cu succes emoțiile pe care le presupune un concurs înregistrat de reprezentanții radiodifuziunii române.

Premiul a constat în cărți de specialitate, softuri educaționale și o sumă  importantă de bani.

Ne mândrim cu rezultatele elevilor noștri și le urăm succes la următoarele concursuri și la olimpiadele școlare!
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu