luni, 25 noiembrie 2013

Cantacuzinii au început cursurile în scoală nouă

Elevii Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” au început astăzi cursurile în școală nouă. Chiar dacă suntem la mijlocul semestrului, a fost o atmosferă de mare sărbătoare în care elevii, profesorii, părinții, s-au simțit fericiți că pășesc într-o Școală Europeană, cu spații moderne, dotări și echipamente adecvate unui învățământ de calitate. Întreaga comunitate școlară apreciază eforturile Primăriei Municipiului Târgoviște pentru finalizarea proiectului în condiții optime. În mod deosebit, echipa managerială a colegiului mulțumește primarului Gabriel Boriga, city-managerului Gabriel Cioaca și viceprimarului Ciprian Prisăcaru pentru permanenta colaborare și sprijinul constant în beneficiul copiilor.
Iar pentru ca școala să fie ocrotită, un sobor de preoți au oficiat la prima oră slujba de binecuvântare în fiecare sală de clasă. Așadar, „avem o școală ca afară”, așa cum afirma domnul primar 
Boriga la deschiderea anului de învățământ, în care sperăm ca rezultatele elevilor să confirme așteptările tuturor celor care au pus suflet și au contribuit la renașterea școlii normale.
 
Fotografii: Cristina Ilie










 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu