vineri, 2 mai 2014

ZILELE COLEGIULUI “CONSTANTIN CANTACUZINO” ~ 19-22 MAI 2014

În săptămâna 19-22 mai 2014, la Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino" se vor desfăşura Zilele Colegiului, moment de celebrare a celor 95 ani de existenţă a şcolii. Va fi un excelent prilej de ne exprima bucuria trecerii prin timp cu rezultate frumoase, un moment în care elevii, profesorii, părinţii vor putea să-şi manifeste emoţia dedicată acestui eveniment, aducând în viaţa şcolii, pentru câteva zile, o vibraţie specială.
Spiritul sărbătorii va fi marcat de activităţi ce vor îmbina educaţia formală cu educaţia non-formală, manifestări ale talentului şi creativităţii elevilor şi profesorilor noştri. Astfel, luni va avea loc deschiderea Zilelor Colegiului Cantacuzino prin inaugurarea a trei expoziţii - de flori, fotografii şi desene, ce vor încânta ochii vizitatorilor. Elevii claselor a V-a şi a VI-a vor fi implicaţi într-un concurs de cunoştinţe despre activitatea stolnicului Constantin Cantacuzino. Vor fi prezentate produsele finale ale proiectelor derulate în anul şcolar 2013-2014: “Fabrica de aer curat”, Clubul de Teatru „Cetatea de Scaun” şi Clubul de Debate “Modus Dicendi”. Concertul “Lira lui Orfeu” va reprezenta un moment de sensibilitate artistică şi de armonie sonoră. Miercuri, cei mai buni elevi ai colegiului, de la clasa I la clasa a XII-a vor fi premiaţi din fondurile Asociaţiei de Părinţi Cantacuzini în cadrul evenimentului intitulat „Gala Performanţei”.
Apropierea de jubileu reuneşte profesori de altădată şi de azi ai colegiului, absolvenţi cu poveşti de succes, dar şi invitaţi de marcă, reprezentaţi ai instituţiilor partenere, sub un metaforic "Arc peste timp", alcătuit din experienţă, dăruire şi muncă neobosită. Evenimentul va fi marcat totodată de lansarea Ofertei Educaţionale pentru anul şcolar 2014-2015 şi a noului număr al revistei colegiului, “Nuanţe Cantacuzine”.
Festivităţile se vor finaliza vineri, cu deschiderea Clubului „Plaiuri dâmboviţene” – loc de promovare a muzicii şi dansurilor tradiţionale din Judeţul Dâmboviţa şi o incursiune în lumea culturală şi ştiinţifică a municipiului Târgovişte – încununare a deschiderii culturale si a reuşitei educative a elevilor din Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino.
Director,
Prof. dr. Gabriela ISTRATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu