vineri, 18 octombrie 2013

"Crizantema de Aur"

Vineri, 18 octombrie, la Târgovişte - la Casa de Cultură a Sindicatelor s-a desfăşurat prima seară de concurs din cadrul Festivalului de Interpretare a Romanţei "Crizantema de Aur", ajuns la a 46-a ediţie. De la Colegiul nostru, prezente în sala de Festival au fost doamna director Gabriela Istrate şi Cristina Ilie şi mai multe cadre didactice. În afara faptului că au urmărit cu drag spectacolul şi că tot ce s-a întâmplat pe scenă a fost spectaculos, au susţinut-o pe doamna profesor de educaţie muzicală, Elena Dragomir, care a cântat în concurs romanţele "Vioara" şi "Romanţa toamnei". Interpretarea a fost una extraordinară, o felicităm pentru evoluţia sa şi ne mândrim că este profesor la Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino"! A fost acompaniată, la fel ca şi ceilalţi concurenţi, de Orchestra "Romanticii", condusă de Dan Ardelean. 
Imediat după ce a cântat, ne-a răspuns la câteva întrebări:

"Cum a fost pe scenă, aţi avut emoţii?"
"Au fost emoţii, pentru că fără emoţii nu poţi transmite nimic. Dar au fost constructive. Dacă nu ai emoţii, nu eşti artist."

"I-aţi simţit aproape de dumneavoastră pe cei din sală? Care au fost reacţiile lor după evoluţie?"
"Au fost alături de mine, am simţit asta. M-au aplaudat şi aşa mi-a fost "răsplătită" apariţia. Mă bucur că sunt într-un număr atât de mare, înseamnă că există mulţi iubitori de romanţe."

"Vă veţi susţineţi colegii care vor evolua în a  doua zi de concurs?"
"Sigur că da! Voi fi aici şi îi voi susţine cu drag! "

"Cum vi s-a părut această seară per total?"
"Seara a fost minunată! Este o experienţă foarte interesantă pentru mine. Şi oricare ar fi rezultatul, sunt convinsă că prin orice experienţă, câştig experienţă! Întotdeauna!"

Felicitări multe!

Din juriu au făcut parte: Felicia Filip - preşedintele juriului, Florin Georgescu, Voicu Enăchescu, Bogdan Matei, Boris Petroff, Matilda Pascal Cojăriţa, Paula Ciochină, Constantin Rusnac, Gheorghe Turda şi Sorina Goia. Au susţinut recitaluri: Vlad Miriţă, Florin Georgescu, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu. Au prezentat: Carmen Tănase şi Adrian Păduraru.

Vă vom ţine la curent cu ceea ce vom afla imediat dup Gala Laureaţilor, care va avea loc duminică, 20 octombrie 2013, începând cu ora 19:oo!

Foto şi articol: Cristina Ilie












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu