joi, 5 septembrie 2013

"Târgoviştea pedalează", o iniţiativă a elevilor cantacuzini


"Târgoviştea pedalează" este cel mai recent eveniment sportiv, destinat plimbării în aer liber cu... bicicleta. Organizatorul Robert Iosif, elev la C.N. "C-tin Cantacuzino", alături de prietenul lui Sebi Stoica - fost elev al colegiului nostru, au gândit această manifestare în folosul celor care doresc să nu mai petrece mult timp în faţa calculatorului, pentru cei care vor să iasă în natură, să-şi fructifice timpul liber, să schimbe idei şi emoţii despre o pasiune comună. Chiar dacă evenimentul a pornit pe reţeaua de socializare Facebook, a căpătat destulă amploare. 
Astfel că, joi, 5 septembrie, toţi pasionaţii de mersul pe bicicletă şi-au dat întâlnire în faţa Prefecturii (zona fântânii), de unde au pornit pe traseul: Piaţa Tricolorului - Mănăstirea Dealu. Întâlnirea nu a fost dedicată numai tinerilor, ci şi adulţilor. De remarcat prezenţa domnului profesor Darius Ionete de la C.N. "C-tin Cantacuzino", care a participat la activitate, dar şi a doamnei profesor Ella Petrescu Vasii. Foarte mulţi elevi (actuali şi foşti) de la colegiu au fost acolo şi au răspuns invitaţiei la... pedalat: Cătălin Baciu, Andrei Mihai, Mirel Dinu şi bineînţeles, organizatorii Robert Iosif şi Sebi Stoica.

"Vrem să atragem cât mai mulţi biciclişti amatori în cadrul unor întâlniri periodice. Ne vom aduna într-o anumită zona şi vom pedala pe anumite distanţe şi trasee, stabilite de către organizatori. Încercăm să creăm un obicei din a ieşi măcar odată pe săptămână la pedalat în grup.", a mărturisit Robert Iosif (organizator).

Ne bucură astfel de iniţiative şi mai ales ne mândrim cu faptul că ideile de genul acesteia vin din partea tinerilor care sunt elevi la C.N. "C-tin Cantacuzino". 
Felicitări tuturor şi mult succes pe mai departe!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu