duminică, 29 septembrie 2013

Şcoala de fotografie FotoArt STUDIO aşteaptă pasionaţii de fotografie


Şcoala de Fotografie FotoArt STUDIO invită pasionaţii de fotografie să înveţe şi să iubească şi mai mult această artă. În primele două stagiuni, Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino" a fost reprezentat cu cinste de către elevele Luana Tocan şi Andreea Vechiu (amândouă de la clasa a XI-a C), care au absolvit Şcoala de Fotografie cu succes!

Mesajul lui Florian Ispas, formatorul acestei şcoli, este următorul:

''Consider că şcoala de fotografie nu este doar un lucru benefic celor care îmbrăţişează această artă, ea având şi un impact social. Într-o comunitate în care există din ce în ce mai mulţi oameni formaţi într-un domeniu, acel domeniu va progresa. Fotografia se găseşte peste tot în jurul nostru, de la amintirile pe care le dorim a le avea imortalizate, la imaginile din presă şi până la imaginea de pe orice produs cumpărat. Omul format va impune un anumit nivel, va cere un anumit nivel atunci când ştie şi cunoaşte cum se face o fotografie bună.''

Spre deosebire de anul trecut, în această toamnă vor exista două grupe de elevi în cadrul Şcolii FotoArt STUDIO, una de copii şi alta de adulţi.

Programa este completă, conţine 12 lecţii (în 12 săptămâni), începe cu definiţia fotografiei şi formarea imaginii, ajungând la cea mai complexă şi creativă ramură, fotografia de studio.

Pe durata şcolii se vor face excursii în ţară, în locuri cu potenţial fotografic ridicat, unde elevii îşi consolidează cunoştinţele teoretice aplicându-le în practică, într-un mod plăcut, relaxant şi distractiv.

Înscrierile se fac începând din 17 august, până când începe şcoala (6 octombrie) sau până când se ocupă toate locurile disponibile (15 copii şi 15 adulţi).

Taxa de şcolarizare: 350lei din care se achită 200 lei în momentul înscrierii (semnarea contractului).

Formator: Florian ISPAS
Adresa: Str. Stelea, Nr. 23
Tel: 0732 45 77 83
0724 22 15 02 cosmote
e-mail: fotoartstudiotargoviste@gmail.com

Vă invităm să urmăriţi următorul videoclip:

Sunteţi aşteptaţi cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu