sâmbătă, 2 februarie 2013

Cantacuzina Cristina Ilie a reprezentat CNCC la concursul "Eminescu - Legenda Sufletului Românesc"


Şcoala Nr. 1 "Vasile Cârlova" din Târgovişte a desfăşurat sâmbătă, 2 februarie, Simpozionul Naţional Concurs "Eminescu - Legenda Sufletului Românesc", ajuns la a IV-a ediţie. 
Dimineaţa a început cu deschiderea simpozionului-concursului la care au fost prezente mai multe personalităţi dâmboviţene, printre care şi Inspector - Tatiana Ghiţă, Inspector - Marian Curculescu, Preşedintele Consiliului Judeţean - Adrian Ţuţuianu şi mulţi alţii.
Apoi, peste 200 de copii şi adolescenţi veniţi de la 27 de Instituţii de Învăţământ atât din judeţ cât şi din afara lui, au evoluat în faţa juraţilor pricepuţi, la secţiunile de interpretare, creaţie, pictură şi multe altele.
De la liceul nostru, Cristina Ilie (a XI-a A) a fost cea care a reprezentat cu cinste întregul Colegiu, îndrumată fiind de doamna profesor de limba română Gabriela Catrina. Cristina s-a prezentat în concurs la secţiunea "Interpretare" cu colajul de poezie "Criticilor mei" şi "Mai am un singur dor"!

Alte articole despre acest eveniment:

http://www.gazetadambovitei.ro/educatie/308-altele/6096-concursul-eminescu--legenda-sufletului-romanesc-a-reunit-la-targovite-sute-de-elevi-din-toat-ara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu