joi, 18 octombrie 2012

Bobocii Cantacuzini în presa dâmboviţeană

În exclusivitate, site-ul "Gazeta Dâmboviţei" a realizat un articol despre cantacuzinii care vor participa la Balul Bobocilor!



"CN Cantacuzino deschide seria Balurilor Bobocilor! Iată-i pe concurenţi!"



JOI, 18 OCTOMBRIE 2012 13:59
CRINA ZAMFIRESCU
Pe 31 octombrie, Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte va organiza Balul Bobocilor ediţia 2012. 6 perechi de boboci şi boboace s-au înscris în competiţie, pentru titlul de Miss şi Mister. Iată-i:

Perechea nr. 1: Andreea Tamara STROICA (Tami) şi Luca Giancarlo (Italianul) SPERA 
Andreea “Tami” învaţă în clasa a IX-a B a Colegiului Naţional "Constantin Cantacuzino" şi este din Târgovişte. Se defineşte ca ambiţioasă, competitivă şi spune despre ea că zâmbeşte mereu. A ales Pedagogicul pentru că “aici se învaţă bine şi mă simt în largul meu!” La proba de aptitudini va încerca să convingă juriul cu un moment de pantomimă. În timpul liber, Andreea are o pasiune: handbalul, de 4 ani activând la Kira Târgovişte.
La Balul Bobocilor face pereche cu Luca Giancarlo “Italianul”, din clasa a IX-a D. Luca s-a născut în Italia, locuieşte de doi ani în România, iar în viitor se vede inginer. Spune că este italian şi glumeţ. Învaţă la Pedagogic pentru că “e o şcoală foarte cunoscută şi am mulţi prieteni aici!”. Va încânta juriul cu un cântec, iar pasiunile sale sunt fotbalul şi desenul, mai exact graffiti pe care promite îl va exersa pe zidurile Târgoviştei.

Perechea nr. 2: Mihaela Denisa SÎRGHI şi Liviu ŞTEFAN 
Mihaela Denisa este clasa a IX-a C, cu profil biling, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino": “erau doar două licee cu profilul pe care l-am dorit eu şi am venit aici pentru că aici se fac ore!”.  Spune că este o târgovişteancă ambiţioasă: “chiar dacă lumea vrea să mă schimbe, eu fac tot cum mă taie capul”. La proba de aptitudini va interpreta un moment artistic ce îmbină teatrul şi dansul. A făcut volei de performanţă, iar în fruntea pasiunilor stă folografia.
Perechea Mihaelei este Liviu, clasa  IX-a B, viitor poliţist. “Vreau să devin cineva” este motto-ul după care îşi ghidează viaţa. Învaţă la Cantacuzino din clasa I şi a urmat şi studiile liceale tot aici pentru că: “este un liceu bun.” Va încerca să impresioneze juriul cu un număr de pantomimă. Pasiunea sa este fotbalul, fiind suporter înfocat al echipei Steaua.

Perechea nr 3: Alina PÂRVU (Pistrui) şi Mihai POPOIACU
Alina “Pistrui”, clasa a IX-a C, vrea să devină poliţist. Este, în primul rând, ambiţioasă: “Reuşesc în tot ceea ce îmi propun!”. Este din clasa I în Pedagogic şi a decis să rămână aici până la finalizarea liceului. Va dansa la proba de aptitudini. Alina practică atletism de performanţă la Clubul Sportiv Şcolar.
Mihai, partenerul Alinei, este clas a IX-a D, se audefineşte ca modest şi ambiţios. A ales Cantacuzino din următorul motiv: “consider că este unul dintre cele mai bune din oraş”. Va prezenta în concurs un număr de pantomimă. Pasiunea sa este echitaţia, având la bunici, în cartierul Matei Basarab, un cal pe nume Zoro.

Perechea nr. 4: Anca TRIFAN şi Leonard (Leo) DRĂGHICI
Anca este din Băleni şi învaţă în clasa a IX-a B. Vrea să devină stewardeză. Spune că îi place să obţină ceea ce vrea şi să cunoască oameni noi, fiind prietenoasă, dar în acelaşi timp timidă. S-a înscris la Pedagogic pentru că i-a plăcut profilul şi liceul. La aptitudini va dansa pe o melodie a celebrului Michael Jackson, iar pasiunea este dansul de sorginte latină.
Face pereche cu Leonard “Leo”, de la a IX-a C, un tânăr “sincer, mai puţin modest, cu simţul umorului, accept orice provocare, pe care încerc apoi să o duc la bun sfărşit”, după cum se descrie. Este din clasa I în Cantacuzino, iar la finalul celor 12 clase se va îndreopta spre medicina dentară. Va impresiona juriul cu talentele de mim, iar singura sa pasiune este medicina, pe care o manifesta acum doar pe forumurile de specialitate.

Perechea nr. 5: Alondra ANDREI şi Denis Rotaru
Alondra este clada a IX-a B. Fire deschisă, foarte veselă şi sociabilă, vrea să devină avocat. Învaţă la Colegiului Naţional Constantin Cantacuzino încă din clasa I. la proba de talente va dansa pe ritmuri latino, dansul fiind pasiunea sa. De 2 ani învaţă tainele acestuia la Salsa Elegante.
Perechea Alondrei, Denis, este un viitor inginer, deocamdaă elev în clasa IB D. Simplu, modest şi sociabil sunt cuvintele cu care se autocaracterizează. De ce învaţă învaţă la a IX- a D: “M-a obligat mama să merg la mate-info, pentru că fratele mamei este inginer.” Va dansa pentru impresionarea jurisului, dar adevărata pasiune este fotbalul. A jucat 1 lună la Villareal - Spania, 1 an la Pucioasa şi 3, la Chindia.

Perechea nr. 6: Elena Liliana STAN şi Cosmin Marin (Lope) OLTEANU
Elena este clasa a IX-a C. Fire sociabilă, îndrăzneaţă şi puternică, se vede în viitor procuror criminalist. A ales Pedagogicul pentru că “este un liceu pentru personalitatea mea. Am auzit că este foarte bun şi că m-ar ajuta în viitor”. Le va cânta colegilor, publicului şi juriului la proba de aptitudini. Pasiunile Elenei sunt muzica, dansul şi actoria.
Cosmin “Lope” este clasa a IX-a D. Este zâmbitor, optimist, agitat, având exces de energie. Va canaliza totul pentru a deveni fotbalist. Spune râzând “Vroiam la alt liceu. Dar am greşit codurile şi am ajuns aici, la mate-info”. La aptitudini va dansa street dance, deşi va fi un pic greu cu o mână în ghips, ruptă la fotbal. Pasiunea sa sunt filmele: “Văd 2 – 3 filme pe zi, atunci când am timp!”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu