marți, 10 decembrie 2013

Ceas aniversar pentru Şcoala "Vasile Cârlova" din Târgovişte

Şcoala "Vasile Cârlova" din Târgovişte, cunoscută şi sub numele de Şcoala Nr. 1, a fost şi este o instituţie de prestigiu în rândurile şcolilor dâmboviţene. Primii elevi, 59 la număr, au intrat pe porţile ei în ziua 20 iunie 1833. La început a fost şcoală primară, apoi şcoală primară de băieţi. În 1956 a devenit şcoală mixtă de 7 ani, iar în cele din urmă şcoală generală cu clasele I-VIII. La 21 ianuarie 1960, Şcolii Nr. 1 i s-a atribuit numele poetului Vasile Cârlova. 

Cei care au făcut parte la un moment dat din această instituţie, actualii profesori şi elevi au sărbătorit împlinirea celor 180 de ani de la înfiinţare. Desfăşurarea acestui eveniment a avut loc la Clubul Studenţilor, marţi, 10 decembrie 2013. Printre momentele artistice foarte bine realizate de micuţii şi mai marii elevi ai acestei şcoli - coordonaţi de cadrele didactice, oficialităţi ale judeţului Dâmboviţa au urcat pe scenă şi au rostit cuvinte frumoase în cinstea acestui moment important. De la
Colegiul Național Constantin Cantacuzino, prezente la manifestare au fost doamna director Istrate Gabriela - fostă elevă a Şcolii Nr. 1 şi Cristina Ilie. 
Felicitări pentru toate realizările deosebite! La mulţi ani Şcolii Nr. 1 Vasile Cârlova - Târgovişte! 180 de ani de ani în slujba educaţiei!
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu