marți, 21 mai 2013

C.N. "Constantin Cantacuzino" a sărbătorit de Sfinţii Constantin şi Elena



La C.N. "Constantin Cantacuzino" a avut loc marţi, 21 mai, cea de-a XIII-a ediţie a Zilelor Colegiului. Începând cu ora 09.oo, în curtea Grupului de Construcţii "Nicolae Mihăescu" (unde cantacuzinii sunt "găzduiţi" până la sfârşitul acestui an şcolar), a avut loc deschiderea manifestării. Alături de actualele doamne director, prof. Gabriela Istrate şi prof. Niculina Zuga, a fost doamna Inspector Tatiana Ghiţă, fost director la Colegiu. Printre ceilalţi invitaţi s-au numărat primarul Gabriel Boriga, Gabriel Grozavu - vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, doamna Inspector Laura Erculescu, preotul Chivulescu, directori de la alte şcoli şi mulţi alţi invitaţi speciali!
Pe lângă momentele artistice de cântec şi dans, oferite de elevii Colegiului sărbătorit, parade de pălării confecţionate şi premierea elevilor cu rezultate extraordinare la învăţătură, Arenele de Joacă JUNIOR au fost prezente la manifestare. Victor Mihalache şi echipa dumnealui, formată din actori şi oameni de televiziune, printre care şi elevele cantacuzine Cristina Ilie şi Andreea Grecu, au întreţinut atmosfera cu copiii de la clasele I-IV timp de mai bine de două ore. Aceştia au avut parte de o surpriză imensă când au văzut amplasate în curtea şcolii dispozitive de joacă şi staţie de sunet amenajate numai pentru ei. Împreună cu cei care au gândit acest spectacol, copiii s-au distrat în gonflabile, au sărit în trambuline, au cântat şi au dansat. În joaca celor mici s-au prins şi elevii de liceu, dar şi cadrele didactice.
A fost o zi minunată! Felicitări echipei de organizare! Activităţile s-au desfăşurat în cele mai bune condiţii, iar atmosfera a fost una de neuitat!
La mulţi ani, cantacuzini! 




















Un comentariu: