luni, 27 mai 2013

CN "C-tin Cantacuzino", reprezentat cu cinste la Concursul de Animatori de la Odorheiu Secuiesc

În perioada 24-26 mai, elevele Alina Firăţoiu (a X-a A), Georgiana Călin (a X-a B), Carmen Hoţescu (a XI-a A) şi Evelyn Andrei (a XI-a A) au reprezentat C.N. "C-tin Cantacuzino" la etapa naţională a "Olimpiadei de Animatori" desfăşurată la Odorheiu Secuiesc, Harghita. Concursul a avut două secţiuni: dezvoltare personală şi divertisment. Printre cele 8 judeţe participante, elevele noastre au reprezentat judeţul Dâmboviţa cu cinste. Proiectul prezentat de ele s-a intitulat "Magia pălăriilor cu personalitate", iar pălăriile au fost realizate de elevii claselor a III-a de la Colegiul nostru. Reprezentantele noastre au obţinut la acest concurs locul II la grup şi un premiu special intitulat "Animator de elită" obţinut de cantacuzina Evelyn Andrei (a XI-a A). Fetele au fost coordonate de doamna profesor Gabriela Catrina şi de doamna profesor Aniţa Dulman, dar însoţite de doamna profesor Nadia Călinescu. 

Î: "V-aţi aşteptat la locul II?"
R: "La premiul II poate că nu ne aşteptam, în condiţiile în care a fost prima participare, însă, văzând şi celelalte prestaţii de la celelalte judeţe, ni s-a conturat şi nouă o speranţă.", a mărturisit Carmen Hoţescu.

Î: "Ai obţinut un premiu special. Cum şi-au dat seama membrii juriului că ai fost "de elită", aşa cum spune titlul premiului?
R: "Am dat răspunsuri pertinente, ba chiar am uimit de câteva ori juriul cu dezinvoltura mea. M-am implicat în toate activităţile, chiar şi în cele cu celelalte judeţe, unde eram aleasă ca şi reprezentant de bază. La sfârşit am fost felicitată personal de către juraţi. Ceea ce m-a impresionat profund a fost replica unei doamne din juriu: "Dacă aş avea copil, l-aş aduce la Târgovişte numai ca să-i fii tu învăţătoare"! ", a povestit cu entuziasm Evelyn Andrei .

Î: "Care sunt impresiile de final?"
R: "A fost frumos. Cei de la liceul "Marin Preda", unde s-a desfăşurat olimpiada, au fost foarte primitori şi înţelegători. A fost o experianţă din care am avut multe de învăţat."






Felicitări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu