miercuri, 22 mai 2013

C.N. "C-tin Cantacuzino" a primit titlul de Şcoală Europeană 2013

C.N. "C-tin Cantacuzino" se află pe primul loc în judeţ şi pe locul IV pe ţară în topul Şcolilor Europene 2013. Doamna director Gabriela Istrate a fost prezentă luni, 20 mai 2013, la Palatul Parlamentului de la Bucureşti pentru a primi acest certificatul cu titlul de Şcoală Europeană 2013.

"A fost un moment extrem de sensibil şi am trăit clipe de împlinire sufletească, de bucurie şi ne-am simţit cu adevărat valorizaţi. Proiectul de Şcoală Europeană implică un efort considerabil, atât din partea echipei, dar şi din partea managerului. Simplul fapt de construire a dosarului este o trudă de sute de ore însumate, dar dincolo de acest efort, am simţit că merită.", a mărturisit doamna director în interviul realizat de Cristina Ilie pentru Columna Tv.

Proiecte noi se pregătesc la C.N. "C-tin Cantacuzino": "A fost o solidaritate a elitei şcolilor româneşti. 64 de unităţi premiate anul acesta, în cea de-a X-a ediţie. Plecând de acolo, deja am construit alte planuri, alte idei de proiecte, care să ne menţină în acest ritm."

A încheiat spunând că "Odată ajunşi în top, continuă efortul de a te menţine!"
Felicitări, C.N. "C-tin Cantacuzino"!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu