luni, 19 septembrie 2011

Prima zi de şcoală la C.N. „Constantin Cantacuzino”!

Luni, 12 septembrie 2011, s-au deschis şi porţile Colegiului nostru! 
Dimineaţă, începând cu ora 9, elevii claselor I-IV au fost chemaţi să treacă(clasele I) pe sub flori, iar cei mai mari să păşească cu dreptul într-un nou an şcolar. Înainte de toate, aşa cum era şi normal, s-a cântat imnul României, iar preotul Chivulescu Gheorghe a susţinut slujba şi a binecuvântat elevii. De apreciat prezenţa oficialităţilor la deschidere: domnul primar - Târgovişte - Gabriel Boriga, doamna inspector programe şi proiecte europene, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa - Cristina Groza.
La ora 12, a venit rândul celor din clasele V-VIII, rândul bobocilor entuziasmaţi şi a mai marilor liceeni din clasele X-XII. Din partea primăriei, a fost prezentă doamna Stanca, căreia îi mulţumim pentru colaborare! Preoţii de la Catedrala din Târgovişte ne-au fost din nou alături! Şi după-amiază s-a cântat, bineînţeles, imnul naţional împreună cu oficialităţile şi elevii tuturor claselor!
Mulţumiri întregului cadru profesoral şi doamnei director Ghiţă Tatiana, pentru organizarea unei deschideri de nou an şcolar exemplară!

6 comentarii:

  1. inca imi mai amintesc cand am trecut si eu pe sub flori, bobocel in clasa I, sunt 15 ani de atunci..

    RăspundețiȘtergere
  2. da.........aceasta este scoala unde invat actual..!!este cea mai moderna si civilizata scoala!1recunosc ca unii copii sunt mai dificili ,dar cu inteligenta si responsabilitatea cu care profesorii evalueaza situatie.....totul se rezolva!!este scoala cea mai frumoasa!parca ieri eram in clasa 1 ,tinandu-ma mama de mana.....acum sunt in clasa a 7 S

    RăspundețiȘtergere
  3. stiti cumva imnul colegiului???

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere