sâmbătă, 15 decembrie 2012

Cantacuzinii au desfăşurat activitatea "Dăruieşte o jucărie, ca să faci o bucurie"


Cu sprijinul doamnei director Gabriela Istrate, cantacuzinii au desfăşurat vineri, 14 decembrie 2012, activitatea "DĂRUIEŞTE O JUCĂRIE, CA SĂ FACI O BUCURIE!".
Atât coordonatorii, prof. Anca Ţăpurluie, prof. Darius Ionete, preşedintele Consiliului Elevilor Angelo Chiru, elevii care au dorit să se implice (câţiva de la clasa a X-a şi cei mai mulţi de la I-IV), dar şi doamna Coman - Preşedintele Asociaţiei de Părinţi Cantacuzini, cât şi Învăţătorii Colegiului nostruau pus umărul şi au realizat această activitate cu tot sufletul, strângând jucării pentru copiii de la Şcoala Specială din Târgovişte, care s-au bucurat nespus de darurile primite.

"Este de remarcat faptul că cei mici, elevii claselor I-IV, au fost cei mai receptivi şi au adus cele mai multe daruri, fiind nerăbdatori să le trimită la destinaţie. Întâlnirea cu copiii Şcolii Speciale a fost emoţionantă, ei bucurându-se în primul rând de vizita făcuta pe neaşteptate, iar apoi de darurile primite.", a povestit organizatorul acestei activităţi, prof. Darius Ionete.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu