sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Echipă a revistei „Lumea Satului”, prezentă la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”








Vineri, 4 noiemebrie 2011, Cristina Ilie a beneficiat de o zi de filmare alături de echipa revistei „Lumea Satului”, de la Bucureşti.
 Începând cu ora 9, o echipă formată dintr-un operator de imagine, un fotograf, unul dintre redactorii revistei-Dana Măcriş şi editorul general-domnul Ion Banu, au sosit la Cristina acasă. După câteva discuţii cu mama şi cu artista despre cum au luat naştere activităţile pe care Cristina le desfăşoară, echipa a dorit să ajungă şi la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, pentru a discuta cu doamna director Tatiana Ghiţă, cu actuala doamnă dirigintă, Maria Lupu şi cu fosta doamnă învăţătoare, Eleonora Ionică.
Cuvinte alese şi expresii frumoase au fost îndreptate către Cristina şi activităţile extraşcolare de care se ocupă.
După vizita la şcoală, a venit momentul să se meargă şi la Aninoasa, acolo unde pregătirile pentru Festivalul Primarilor Artişti(ediţia a VIII-a) erau în plină desfăşurare.
În mica expoziţie de costume populare şi obiecte de artizanat, Cristina Ilie şi domnul Victor Mihalache, profesorul de la Clubul Victorioşilor şi Şcoala Micilor Vedete, au acordat interviuri.
Apoi, Cristina a interpretat o melodie de muzică populară cu Orchestra „Doina Argeşului”, condusă de maestrul Cristi Guşatu şi o baladă.
Echipa a vizitat şi Mănăstirea Viforâta, a rămas şi la spectacolul de seară al Primarilor Artişti, care a început la ora 17.30, şi au realizat în ambele locuri reportaje.
Gânduri bune şi mulţumiri celor de la revista „Lumea Satului”!
Revenim cu noutăţi despre acest subiect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu