luni, 3 octombrie 2011

Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino” a fost reprezentat de Cristina Ilie la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru copii, „Volare”!

În perioada 29 septembrie-2 octombrie, am reprezentat Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru copii, „Volare”, aflat la cea de-a doua ediţie, desfăşurat la Târgu-Neamţ. 
Am prezentat festivalul, am obţinut însemnele lui, am susţinut un recital de muzică populară în a doua seară de concurs  şi am primit o diplomă în care e trecut numele Colegiului! Mulţumesc doamnei diriginte Maria Lupu şi doamnei director Ghiţă Tatiana, pentru acceptarea cererii mele de a reprezenta Colegiul la acest festival!
Vă prezint câteva fotografii din timpul concursului, diploma care va ajunge la liceu şi link-urile care duc spre articole  postate de presă pe site-urile lor,  cu detalii despre prezenţa mea acolo, articole în care este amintit şi numele liceul nostru.http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Mici_vedete_dambovitene-la_Festivalul_International_-Volare_0_563344307.html

http://www.antidotul.ro/74051/Mici-vedete-dâmboviţene-la-Festivalul-Internaţional-„Volare”.html 

http://www.antena.ro/stiri/mici-vedete-dambovitene-la-festivalul-international-„volare” 

http://www.ziarelive.ro/stiri/mici-vedete-dambovitene-la-festivalul-international-volare.html 


CRISTINA ILIE 

2 comentarii: