marți, 3 decembrie 2013

Superbalul Liceelor

Adolescenţii vor putea participa la o competiţie ce are ca scop însuşirea de valori precum solidaritatea, toleranţa, dialogul, combaterea violenţei, respectarea drepturilor fundamentale ale omului, rezolvarea pe cale non-violentă a conflictelor prin aprofundarea unor domenii şi teme relevante pentru formarea lor.
Evenimentul “Superbalul Liceelor, Împreună pentru Târgovişte, Ediţia 2013, Keep Calm and Love School” este organizat de Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa, în parteneriat cu Vocea.EU şi sprijinit de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Ministerul Tineretului şi Sportului, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Dâmboviţa. În cadrul evenimentului ce va avea loc la Sala Sporturilor, pe 6 decembrie, elevii liceelor participante vor concura atât individual, cât şi pe echipe, la probe tematice şi de cultură generală din diverse domenii educaţionale: stil, dans, cultură generală, originalitate (“Târgoviştenii au talent“), prezenţă scenică, spontaneitate. Fiecare dintre cele 14 licee târgoviştene va intra în concurs cu două cupluri – unul de clasa a IX-a, celălalt de clasa a XII-a. 
Colegiul National "Constantin Cantacuzino" va fi reprezentat de catre Andra
Mihailescu si Alexandru Barbu de la clasa a XII-a , iar de la clasa a IX-a , miss si mister de anul aceasta, Andreea Gheorghe si Adelin Dimovici.
Astazi, participantii au muncit la ceva inedit,ce va ramane surpriza pana in momentul concursului.
Pe aceasta cale multumim pentru sprijin Doamnei Director 
Istrate Gabriela, doamnei psiholog Anita Dulman si fotografei Romina Ioana (https://www.facebook.com/rominaioanaphotography ) pentru colaborare!
Se vor acorda cinci premii individuale – I, II, III, un premiu de popularitate constând în ţinute vestimentare şi unul pentru cea mai bună echipă. Tot cinci premii vor fi oferite şi publicului, prin tragere la sorţi. Premiile vor consta în laptopuri, gadgeturi şi excursii. În afară de parte de concurs, evenimentul are şi o parte de spectacol, cu Puya, Dj. Sava şi Raluk şi un invitat surpriză, despre care organizatorii consideră că va fi pe placul publicului.
Le dorim succes!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu