sâmbătă, 7 decembrie 2013

Cantacuzini la Superbalul Liceelor

Colegiul Național Constantin Cantacuzino a fost reprezentat la "Superbalul Liceelor" de elevii Andreea Gheorghe şi Adelin Dimovici - de la clasa a IX-a şi de Andra-Georgiana Mihailescu şi Alexandru Barbu - de la clasa a XII-a. Concurenţii noştri s-au descurcat foarte bine şi au demonstrat că s-au pregătit mult şi frumos pentru participarea lor la acest spectacol-concurs. Au făcut faţă tuturor probelor şi au fost apreciaţi de toţi cei prezenţi. 

Elevii liceelor participante au concurat atât individual, cât şi pe echipe, la probe tematice şi de cultură generală din diverse domenii educaţionale: stil, dans, cultură generală, originalitate (“Târgoviştenii au talent“), prezenţă scenică, spontaneitate.

Evenimentul “Superbalul Liceelor, Împreună pentru Târgovişte, Ediţia 2013, Keep Calm and Love School” - a fost desfăşurat la Sala Sporturilor din Târgovişte şi a fost organizat de Asociaţia "Împreună pentru Dâmboviţa", în parteneriat cu "Vocea.EU" şi sprijinit de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Ministerul Tineretului şi Sportului, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Dâmboviţa.
Artiştii care au întreţinut atmosfera au fost Puya, Dj Sava şi Raluka şi Connect-R.
Felicitări organizatorilor şi tuturor celor care s-au implicat în desfăşurarea extraordinară a acestui eveniment!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu