vineri, 11 octombrie 2013

Balul Bobocilor Cantacuzini - 2013

31 octombrie este data la care elevii Colegiului Constantin Cantacuzino vor afla cine este Miss şi Mister în anul „fatidic”, spun unii, 2013. Aşadar, cantacuzinii ne promit un bal de excepţie, mai ales că perechile înscrise în concurs se pregătesc de timp îndelungat şi sunt coordonaţi de mai marii lor colegi din clasele a XI-a, care ştiu ce înseamnă emoţia Balului Bobocilor. Gazeta Dâmboviţei va prezintă cele 8 perechi cantacuzine care se vor înfrunta în cea mai mare bătălie de la începutul de an şcolar.
Perechea nr. 1: Miss Bianca Nanciu şi Mister Constantin Teodor
Bianca şi Constantin sunt o echipă puternică, iar cuvîntul cheie care ar descrie cel mai bine perechea lor este ÎNCREDERE. De asemenea, ei se consideră a fi originali, însă acest lucru se va vedea pe scenă.
Bianca spune despre ea că este sociabilă, prietenoasă şi îi place la nebunie să joace volei. Teodor spune de asemenea, că este sociabil şi îi place să iasă cu prietenii. Şi el este un sportiv înnăscut, pentru că este atlet, dar îi plac şi jocurile video.
În ceea ce priveşte punctele forte, Bianca şi Teodor spun că prezenţa scenică, dar şi originalitatea probelor  îi va face să câştige. :)
Perechea nr. 2: Miss Andreea Iulia Gheorghe şi Mister Adelin Dimovici
Andreea şi Adelin sunt o echipă omogenă, o echipă în care înţelegerea este cuvântul de ordine. Andreea este o domnişoară sociabilă, căreia îi plac ieşirile cu prietenii, dar şi dansul. Adelin, în schimb este un fotbalist înnăscut şi talentat, însă şi el este sociabil. Spune că ia acest bal foarte în serios. :?
Întrebaţi de ce cred ei că vor câştiga, Adelin şi Andreea au spus că sunt foarte muncitori şi tratează  balul cu seriozitate şi de aceea speră că vor fi mai buni decât colegii lor. Adelin îi va încânta pe colegi, dar şi juriul cu o probă de aptitudini ce va consta într-un joc cu mingea de fotbal, iar Andreea va dansa rock’n roll cu prize.
Perechea nr 3.  Miss Monica Poenaru şi Mister Sebastian Şetreanu
Monica spune despre ea că este încăpăţânată şi ambiţioasă. Suficient, zicem noi, pentru o învingătoare, însă şi Sebi spune că este încăpăţânat, deci iată că o caracteristică definitorie a perechii nr. 3 este ÎNCĂPĂŢÂNAREA. De asemenea, Sebi spune că este foarte comunicativ şi prietenos şi că se integrează foarte repede în grupurile noi în care intră.
Deşi acum se înţeleg foarte bine, Sebi şi Monica spun că s-au omogenizat puţin mai greu. O fi de vină încăpăţânarea :D
Atuu lor pare să fie buna dispoziţie, pentru că, spun ei, împreună îi fac pe ceilalţi să râdă, chiar şi atunci când sunt trişi.
Perechea nr. 4: Miss Alexandra Bolbose şi Mister Cătălin Dănilă
Cătălin spune că este prietenos şi amuzant. Tot ce-i trebuie, spunem noi, pentru a câştiga. Alexandra spune că este o fire sociabilă şi amabilă cu cei din jur, chiar şi atunci când aceştia mai greşesc.
Ca şi echipă Cătălin spune că la început s-au cam încurcat unul pe celalalt, dat tot răul spre bine, pentru că acum se înţeleg de minune.
Cătălin spune că participă la acest bal pentru că vrea să-i amuze pe cei din jur :) , iar Alexandra spune că vrea să participe şi implicit să câştige, pentru că Balul Bobocilor este un eveniment unic în viaţă şi pe care este păcat să-l ratezi.
Perechea nr. 5: Miss Valeria Amuzan şi Mister Alexandru Coman
Valeria spune că cea mai mare calitate a ei este că pune suflet în tot ceea ce face. Îi place să se distreze şi este înţelegătoare. Alexandru este un tip amabil şi sensibil, iar acest lucru se observă la prima vedere.
Valeria crede că îi va impresiona pe cei prezenţi cu dansul pe care îl va executa la proba de aptitudini, dar şi cu aspectul ei fizic. :B Tot cu dansul pe care îl va prezenta juriului crede că va impresiona şi Alexandru, mai ales că el va dansa cha-cha, combinat cu tango.
Perechea nr. 6: Miss Alexandra Dumitru şi Mister Dorin Nicolae
Ca şi echipă cei doi spun că se înţeleg foarte bine, atât între ei doi, cât şi cu restul grupului. Aceste lucruri ne fac să înţelegem că sunt extrem de prietenoşi cei doi şi de aceea s-au potrivit pentru a forma o echipă.
Talentul, spun ei, este cel care îi va face să câştige, dar şi determinarea. :)
Perechea nr 7: Miss Cristiana Neaga şi Mister Flavius Banu
Cristiana şi Flavius nu au vrut să ne dezvăluie care sunt motivele pentru care ei cred că vor câştiga. Aşadar, ne-au invitat să-i urmărim la bal, acolo unde vom descoperi punctele lor forte.
Cu toate acestea, ei se caracterizează ca fiind ambiţioşi şi frumoşi, dar mai ales încrezători în propriile forţe.
Perechea nr. 8: Miss Andreea Picioran şi Florin Matei
Perechea nr 8 este o echipă unită. Andreea spune că este foarte bucuroasă să participe la acest bal şi speră că va câştiga. De asemenea, determinarea este o caracteristică a lui Florin şi Andreei.
Florin va prezenta în faţa publicului şi a juriului un colaj de patru melodii interpretate la vioară, iar Andreea va dansa.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu