vineri, 6 septembrie 2013

Colegiul Cantacuzino este reprezentat la "Treasure Hunt"


Evenimentul "Treasure Hunt" este organizat de o echipă de tineri târgovișteni: Robert Iosif, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Constantin Cantacuzino, Adrian Pascu, student la Universitatea Maritimă Constanța, anul I, Teodora Chiş, elevă în clasa a XII-a la Liceul de arte Balaşa Doamna şi Valentin Danciu, elev în clasa a a XI-a la Colegiul Economic Ion Ghica, cu sprijinul Primăriei Târgoviște și al Asociației Culturale KUBART.
Scopul proiectului "Treasure Hunt" este de promova din punct de vedere turistic Cetatea Târgoviște dar și Curtea Domnească, împreună cu alte monumente specifice Evului Mediu.Cele 16 echipe înscrise în concurs, formate din câte doi membri, se vor prezenta sâmbătă, 7 septembrie, la Beciurile Curții Domnești, pentru instructaj.

C.N. "Constantin Cantacuzino" va fi reprezentat la acest eveniment de actualii şi foştii elevi ai liceului: Robert Iosif,  Dinu Mirel, Badea Dragos, Carmen Bîrligă, Stefan Sterie, Ionita Sebastian, Iulian Ţuţuianu, Ifrim Alexandru,  Danciu Valentin şi Bianca Panait. (Dacă mai este cineva care nu a fost enumerat, ne cerem scuze şi vă rugăm să ne anunţaţi.)

Mult succes! Aşteptăm fotografii şi detalii de la acest eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu