luni, 16 septembrie 2013

A sunat clopoţelul la C.N. "C-tin Cantacuzino"!

La Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino", motivul de sărbătoare a avut dublă semnificaţie: deschiderea noului an şcolar, care s-a desfăşurat în cel mai frumos mod şi finalizarea lucrărilor de reabilitare. Panglica a fost tăiată de domnul Primar Gabriel Boriga, de doamna Inspector Tatiana Ghita şi de doamna Director Gabriela Istrate.
La festivitatea de deschidere, invitaţi importanţi au fost prezenţi şi le-au transmis gânduri bune copiilor, adolescenţilor, părinţilor care îi însoţeau, dar şi cadrelor didactice. Cele mai mari emoţii le-au avut boboceii. Atât cei de clasa 0 şi I, cei de clasa a V-a, dar şi bobocii de la clasele de a IX-a. Ceilalţi, deja obişnuiţi cu Colegiul şi cu atmosfera, s-au simţit şi ei foarte bine în prezenţa oaspeţilor de seamă. 

Alături de doamna director Gabriela Istrate, au fost prezenţi şi au rostit câteva cuvinte: domnul Cristian Petcu - Secretar de Stat la Ministerul Culturii, Parlamentarii de Dâmboviţa: Ion Pârgaru Vasile Horga şi Florin Popescu, Preşedintele PNL Dâmboviţa: domnul Mihai Volintiru, Preşedintele PNL Târgovişte: domnul Gabriel Cristache, domnul primar Gabriel Boriga, viceprimarii Ciprian Prisăcaru şi Ion Ţuţuianu, city managerul Gabriel Cioacă, doamna Maria Cristea - Consilier Judeţean, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean: doamna Inspector de română Tatiana Ghiţă şi doamna Inspector de matematică Laura Erculescu, Consilierii Municipali: doamna Rodica Bănescu, doamna Diana Diaconu şi domnul Eugen Pătraşcu, doamna Laura Gorghiu - Prorector la Universitatea Valahia Târgovişte, doamna Dana Zoe - Directorul Organizaţiei "Salvaţi copiii", domnul Gheorghe Popa - Director la Finanţe Publice Dâmboviţa, doamna Constanţa Anghel - Director la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, doamna Georgeta Zaharia - Director la Casa de Asigurări de Sănătate, Constantin Popescu - reprezentantul Romsilva şi multe alte personalităţi judeţene.

Totul a decurs în cele mai bune condiţii! Ne mândrim că în ziua de 16 septembrie 2013 festivitatea de deschidere a noului an şcolar a avut loc în incinta modernului Colegiu, dar şi că cei mai mulţi şi mai importanţi invitaţi au fost prezenţi la manifestarea noastră! 

"Am vrut o şcoală ca afară! Acum o avem! Un vis împlinit, o stea atinsă! Numai cui îi este frică să zboare nu atinge stelele.", a ţinut să precizeze primarul Gabriel Boriga. 
Mulţumiri tuturor!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu