joi, 13 martie 2014

Oaspeţi dragi au sosit la CNCC

Joi, 13 martie, a fost o zi foarte importantă pentru colegiul nostru, deoarece am fost onoraţi de vizita unor oaspeţi din Italia, Spania, Lituania, Turcia şi Anglia. 
Proiectul este derulat de Grădiniţa din Vulcana-de-Sus şi implică 7 ţări partenere: Letonia, Polonia, Turcia, Spania, Italia, Ungaria şi România, pe tema "Integrarea limbii engleze în curriculum". Vizita celor 28 de profesori a fost prilejuită de colaborarea mai veche dintre C.N.C.C. si Primăria Vulcana.
Aceştia au fost primiţi cum se cuvine de doamnele director Istrate Gabriela şi Cristina Macris, de toate cadrele didactice, dar în special de elevii cantacuzini, care au pregătit minunate momente artistice atât în limba engleză, cât si în franceză: recitări, interpretări vocale, o prezentare power point, interpretări instrumentale şi un fragment din piesa de teatru "Romeo şi Julieta" de William Shakespeare (scena balconului), toate acestea oferite de elevii Alexandra Niţu (clasa a X-a C), Bianca Constantinescu (clasa a XI-a C), Graţiela Dan (clasa a XII-a C), Cosmin Chivulescu (clasa a V-a A), Cristiana Neaga(clasa a IX-a C), Amalia Brebenel (clasa a X-a C), Adrian Matei (clasa a IX-a C), Emanuel Petre (clasa a IX-a D), Maria Cândea (clasa a X-a C), Andreea Ursan (clasa a XII-a C), Rebeca Iordan (clasa a XII-a C), Alexandra Bolbose (clasa a IX-a C) şi Răducu Ungureanu (clasa a X-a C).
Elevii au fost coordonaţi de prof. Ella Văsii,  prof. Laura Gheorghe şi prof. Edmond Tudor.
Le mulţumim invitaţilor noştri pe care îi mai aşteptam cu drag!

Articol: Bianca Joita







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu