joi, 14 noiembrie 2013

S-a ales Preşedintele Consiliului Elevilor Cantacuzini

Mai mulţi dintre elevii cantacuzini şi-au depus candidatura pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinţi ai Consiliului Elevilor. Într-un final, după o campanie bine pusă la punct de către fiecare participant, elevii au decis: ALEXANDRU MIHAI de la clasa a IX-a C, este noul Preşedinte al Consiliului Elevilor Cantacuzini. Nici vicepreşedinţii nu s-au lăsat mai prejos şi au muncit şi ei pentru a ocupa aceste locuri în această echipă: BIANCA NANCIU de la clasa a IX-a C şi CĂTĂLIN PETRE de la clasa a X-a B, sunt cei doi Vicepreşedinţi. Va urma o întâlnire în cadrul căreia se vor stabili şi alţi membrii care îi vor ajuta în tot ce îşi propun să realizeze. Astfel, se vor alege consilieri de/pe imagine, purtător de cuvânt, secretar, etc.
După cum bine observaţi, deocamdată avem trei adolescenti care au intrat în această "cursă". Ei îi vor reprezenta pe ceilalţi elevi ai Colegiului, vor iniţia diferite proiecte, manifestări şi activităţi de orice gen. Vă vom ţine la curent cu ceea ce va realiza această echipă tânără şi bine închegată deja! În toată perioada de desfăşurare a campaniei, elevii au fost susţinuţi de doamna director Gabriela Istrate şi de doamna director adjunct Cristina Măcriş. Domnul profesor de religie Darius Ionete - reprezentatul elevilor şi doamna profesor de limba şi literatura română Angelica Duţu - consilier educativ i-au ajutat pe toţi cei care şi-au dorit să ocupe aceste funcţii, oferindu-le sfaturi importante şi fiindu-le aproape.
Baftă noii echipe. Mesajele lor de mulţumire sunt următoarele:
 
Alexandru Mihai - Preşedintele Consiliului Elevilor
"Motivul pentru care am dorit să mă implic în această funcţie este pentru că studiez la acest colegiu din clasa I şi sunt sigur că împreună cu elevii şi profesorii putem readuce colegiul în top. Aşadar, vreau să contribui la evoluţia acestei şcoli. Calităţile care mă recomandă pentru acest post sunt calmul, seriozitatea, înţelegerea, iar atunci când trebuie să reprezint ceva la care ţin, fac tot ce îmi stă în putinţă să fie totul bine. Le mulţumesc celor care m-au votat!"
 
Bianca Nanciu - Vicepreşedinte al Consiliului Elevilor
"Sunt elevă a Colegiului Naţional "Constantin Cantacuzino" din clasa I, actualmente în clasa a IX-a C şi doresc să mulţumesc celor care m-au susţinut în candidatura pentru titlul de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Elevilor. Promit că o să iau în considerare şi o să încerc să vin în sprijinul elevilor acestui colegiu."
 
Cătălin Petre - Vicepreşedinte al Consiliului Elevilor
"Le mulţumesc tuturor celor ce au avut încredere în mine prin a mă vota pentru funcţia de vicepreşedinte. Doresc să vă sprijin în problemele voastre şi voi face tot ce îmi va sta în putinţă să le rezolvăm."
 
Felicitări tuturor!
 

 

 
 

Articol şi fotografii: Cristina Ilie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu