vineri, 22 martie 2013

Trei eleve cantacuzine, calificate la faza naţională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie

Trei dintre elevele cantacuzine care au participat la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie s-au calificat la faza naţională. Ele sunt Miruna Canache - la pedagogie(a X-a A), Evelyn Andrei - la psihologie(a XI-a A), Mirela State - la psihologie(a XII-a A) şi au povestit că nu a fost foarte dificil, având experienţa anilor anteriori. 
Miruna Canache, a X-a A: "Lecţiile de pedagogie m-au învăţat că reuşita învăţării depinde într-o măsură însemnată de motivaţie. Acum, că am văzut pe pielea mea ce înseamnă să fii motivat, sper să îi fac faţă cu succes acestei provocări la faza naţională."
Evelyn Andrei, a XI-a A: "Subiectele au fost accesibile, sper ca şi cele de la naţională să aibă acelaşi grad de dificultate. Îmi doresc din tot sufletul să reuşesc să reprezint judeţul Dâmboviţa cu succes."
"M-am ambiţionat să învăţ, mai ales pentru faptul că, obţinând un loc fruntaş la Olimpiada Naţională, pot fi admisă la o facultate de profil, fără examen de admitere şi fără taxă.", a povestit Mirela State, de la clasa a XII-a A.
Toate cele trei eleve îi mulţumesc doamnei profesor coordonator Cornelia Ropotan pentru îndrumările şi ajutorul acordat şi doamnei director Gabriela Istrate pentru încurajări.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu