miercuri, 5 septembrie 2012

"Cantacuzina" Andra Mihăilescu, preşedinte al Clubului "Interact" din Târgovişte


Andra Mihăilescu ( clasa a XI-a C ) este preşedinte al Clubului "Interact" din Târgovişte din iunie 2012


Scurtă prezentare:

“Interact” este un Club al RI ( Rotary International ), destinat tinerilor între 12 şi 18 ani, sponsorizat de clubul Rotary individual care-i oferă suport şi consiliere. 
Totuşi, Cluburile “Interact” se susţin şi se guvernează singure. Ele sunt foarte eterogene, din punctul de vedere al taliei sau al compoziţiei (pot fi mici sau mari, unisexuale sau mixte, grupând membri proveniţi de la o singură şcoala sau de la mai multe şcoli din aceeaşi comunitate).
 Clubul Rotary e cea mai mare organizaţie non-guvernamentală din lume şi are ca scop ajutarea copiilor, oamenilor cu nevoi, oferă burse copiilor talentaţi, etc.
 Clubul “Interact” este la rândul lui o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, axată pe beneficiile directe şi indirecte ale lucrului în echipă a liceenilor. Astăzi, peste 200.000 de tineri, din peste 110 ţări aparţin celor peste 8.700 Cluburi “Interact”.
Ramură a “Rotary International”, clubul are ca scop conştientizarea şi urmărirea problemelor comunităţii din care face parte. În acest sens, se dezvoltă activităţi de grup, care promovează bunăvoinţa între oameni. Ghidaţi în activităţile lor de motto-ul „A servi mai presus de sine”, Interact înseamnă „International Action”.


“În cadrul “Interact” Târgoviste se desfăşoară lunar câte o acţiune, dacă nu mai multe, care sunt de tip caritabil. Sunt membru fondator activ din mai 2011, dar de când am eu mandatul ( iunie 2012), am avut diferite acţiuni. Am organizat un eveniment caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru plasamentele sociale, am vopsit o grădiniţă şi multe altele.”, a declarat Andra Mihăilescu pentru http://cncc-tgv.blogspot.com

“Interactienii” au obligaţia de a participa regulat la întrunirile săptamânale ale clubului, prilej de a afla ce se întâmplă în celelalte profesiuni şi bresle, de a participa prin mijloace financiare şi prin organizare la proiectele clubului, de a propune noi membri calificaţi şi de a activa în cadrul comisiilor în cele patru direcţii de acţiune: internă, profesională, de interes public şi internaţională.

Voluntari: Ştefania Bobeş, Ana Olteanu, Andrei Stanciu, Eduard Manta, Alexandra Tăbîrcă, Anca Dobra, Oana Antofie, Tudor Clara, Andra Coman, Mădălina Căzănescu, Bianca Iarca, Cristina Florea, Cosmin Filip, Sitaru Sergiu, Alexandru Filip, Alexandra Oprescu, Andra Mihăilescu, Iris Petrescu, Ghiţă Andrei, Elina Tonea, Iulia Antonache

Preşedinte: Andra Mihăilescu
Vicepreşedinţi: Iris Petrescu, Ghiţă Andrei
Secretar: Tonea Elina
Trezorier: Iulia Antonache






4 comentarii:

  1. Clubul este destinat persoanelor intre 14 si 18 ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți perfectă dreptate, dar regulamentul s-a modificat de ceva timp și s-a ajuns la 12-18 ani!

      Ștergere
    2. Da , Stefan are perfecta dreptate! Conform noului regulament, clubul este destinat persoanelor intre 12 si 18 ani! :)

      Ștergere
  2. " Clubul Rotary e cea mai mare organizaţie non-guvernamentală din lume şi are ca scop ajutarea copiilor, oamenilor săraci, dă burse copiilor talentaţi, etc. " ... Ce fraza ! :|:|:| [B.]

    RăspundețiȘtergere